Οι εκλογές της Σούπερ Λιγκ για την ανάδειξη νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Ιουνίου στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Ο μέχρι και σήμερα πρόεδρος, Μηνάς Λυσάνδρου, αποχωρεί και σίγουρα θα είναι υποψήφιοι ο αντιπροέδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Η σχετικά ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 19/06/2020 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων Play Off και Play Out

2/ Αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΜΕ:

1/ Η αίθουσα εργασίας ΜΜΕ εντός των γραφείων δε θα λειτουργήσει, προς αποφυγή συνωστισμού στο χώρο, λόγω των συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

2/ Οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι παρακαλούνται να βρίσκονται στον προαύλιο χώρο, τηρώντας τις προβλεπόμενες από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και κατά τη διαδικασία συνεντεύξεων, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο».