Στα χέρια των ανθρώπων της μπασκετικής ΑΕΚ πηγαίνουν τα «κλειδιά» του κλειστού των Άνω Λιοσίων, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν ο επικεφαλής της διοίκησης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως γίνεται γνωστό από τα «κιτρινόμαυρα» ΜΜΕ, η συμφωνία χρήσης είναι για 20 χρόνια, με όρο για επέκταση.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις Ομοσπονδίες που βρισκόντουσαν στο κλειστό. Η Ένωση θα τους παραχωρήσει γραφεία, ενώ κάποια Σαββατοκύριακα που η ομάδα δεν θα έχει αγώνες, θα φιλοξενούνται αθλητικές δραστηριότητες στο γήπεδο.

Το συμφωνητικό συντάσσεται εδώ και καιρό και όλα έχουν πλέον δρομολογηθεί. Αυτό που αναμένεται, είναι να υπάρξει τεχνικό μίτινγκ, ενώ οι τελικές υπογραφές πρόκειται να μπουν την ερχόμενη εβδομάδα -εκτός απροόπτου.

Εκτός του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ και του υφυπουργού Αθλητισμού, στη συνάντηση βρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, καθώς και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, καθώς το κλειστό των Άνω Λιοσίων υπάγεται στη διοίκηση του φαληρικού γηπέδου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.