Η πρώτη προσφορά ύψους 14 εκατ. λιρών απορρίφθηκε!

Γι’ αυτό και η Παρί Σεν Ζερμέν επανήλθε με νέα βελτιωμένη και σύμφωνα με το «Sky Sports» η Νιούκαστλ αυτή τη φορά είπε το μεγάλο «ναι» για την παραχώρηση του Γιοάν Καμπάιγ.

Ο Γάλλος άσος φέρεται να είχε επαφή με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, όπου και ζήτησε να αποχωρήσει για λογαριασμό των Παριζιάνων, ασκώντας απ’ τη μεριά του πίεση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Λεπτομέρειες για τη νέα πρόταση που κατέθεσε η γαλλική ομάδα δεν έχει γίνουν γνωστές, όμως τα βρετανικά Μέσα θεωρούν πως είναι υψηλότερη σε σχέση με την πρώτη που έγινε προ ημερών και πιθανώς να αγγίζει τα 20 εκατ.!

Νιούκαστλ και Παρί Σεν Ζερμέν, λοιπόν, τα έχουν βρει σε όλα, με τον παίκτη να «πετάει» άμεσα για την «πόλη του φωτός» προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που σημαίνει φυσικά πως δεν θα δώσει το «παρών» στο σημερινό παιχνίδι με τη Νόριτς!

Την φετινή σεζόν ο 28χρονος έχει παίξει 19 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σκοράρει 7 φορές, ενώ αναμένεται να πει αντίο στις «καρακάξες» ύστερα από 2,5 χρόνια παρουσίας.

Πηγή: england365.gr