Η Super League επιστρέφει στη δράση και οι κορυφαίοι σεφ του πρωταθλήματος ετοιμάζονται να δώσουν γκολ στο πιάτο και στα play off.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο παίκτης που μοίρασε τις περισσότερες ασίστ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο Γάλλος επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού αναδείχτηκε κορυφαίος πασέρ με 11 ασίστ.

Εντυπωσιακός ήταν και ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ με 8 ασίστ. Τον ακολούθησαν ο Γιόσιπ Μίσιτς του ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Φετφατζίδης του Άρη με 7 ασίστ ο καθένας.

Μακροχρόνιο στοίχημα από το Πάμε Στοίχημα για τον πρώτο στις ασίστ

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα μαγειρέψει τα περισσότερα γκολ στα play off; Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα για τον πρώτο στις ασίστ στα play off του πρωταθλήματος.

Εκτός των τεσσάρων πρώτων της κανονικής περιόδου, ξεχωρίζουν έξι ακόμα παίκτες: ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού, ο Χαβιέρ Ματίγια του Άρη, ο Ντανιέλε Βέρντε της ΑΕΚ, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Δημήτρης Λημνιός του ΠΑΟΚ και ο Γκαγιάς Ζαχίντ του Παναθηναϊκού.

Συνολικά δηλαδή, δέκα παίκτες θα δώσουν μάχη για τον τίτλο του πρώτου στις ασίστ, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο να κάνει την έκπληξη κάποιος άλλος.

Ειδικά στοιχήματα για περισσότερες νίκες, κάρτες, πέναλτι, αυτογκόλ

Πολλά ακόμα μακροχρόνια στοιχήματα προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για τα play off της Super League, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο σκόρερ, τα συνολικά γκολ που θα πετύχουν οι κορυφαίοι σκόρερ των έξι ομάδων, τα συνολικά γκολ, τις συνολικές κόκκινες κάρτες, τα συνολικά πέναλτι και αυτογκόλ,  την ομάδα με τις περισσότερες νίκες.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και σε καθεμία από τις έξι ομάδες ξεχωριστά, για τον ακριβή αριθμό νικών, τα συνολικά γκολ, τους συνολικούς πόντους, το παθητικό τερμάτων, το αν θα παραμείνει αήττητη στην έδρα της στα play off.