Πρόθυμη να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 20 εκατ. λιρών για την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον τεχνικό της, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο 21χρονος έχει παραχωρηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δανεικός στους «ροχιμπλάνκος» από την Τσέλσι και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αν και ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί την παραμονή του Βέλου κίπερ στην ομάδα, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Πετρ Τσεχ, ο Κουρτουά έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στους «μπλε» για να κάθεται στον πάγκο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να διευκολύνει την κατάσταση και όπως δήλωσε και ο Ντιέγκο Σιμεόνε, η ομάδα του είναι πρόθυμη να δώσει ένα μεγάλο ποσό για την μονιμοποίηση του ταλαντούχου πορτιέρο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

«Σίγουρα. Για εμένα, οποιοδήποτε ποσό και αν κατατεθεί για του Κουρτουά θα είναι λίγο. Είναι ένα νέο παιδί που έχει λαμπρό μέλλον και έχει τα φόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Το να τον αποκτήσουμε είναι ένα μεγάλο βήμα, άλλα δεν είναι εύκολο».

Πηγή: england365.gr