Για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και την πανδημία του κορονοϊού, μίλησε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος άσος της Μπαρτσελόνα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αφού η La Liga θα ξαναρχίσει σε λίγες μέρες, αλλά θα είναι δύσκολο να επιστρέψει, όχι μόνο αυτός αλλά όλοι, στη ζωή προ κορονοϊού. Κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του στην El Pais.

Η επιστροφή στις προπονήσεις, στις διοργανώσεις και αυτά που γίνονταν υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να αρχίσουν ξανά, αλλά προοδευτικά. Θα είναι μια περίεργη περίοδος για μας και για όλους που πρέπει να αλλάξουν τις εργασιακές δυναμικές που είχαν συνηθίσει να έχουν», είπε ο Μέσι, συνεχίζοντας με ένα σχόλιο για οσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες.

«Πολλοί άνθρωποι πέρασαν άσχημα επειδή αυτή η κατάσταση τους επηρέασε με κάποιον τρόπο, όπως συνέβη σε όλους όσοι έχασαν την οικογένειά, τους φίλους τους και δεν πρόλαβαν καν να τους πουν αντίο. Δεν μπορεί να υπάρξει κάτι χειρότερο από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο, αυτό προκαλεί τρομερή αναστάτωση σε μένα και μου φαίνεται το πιο άδικο πράγμα από όλα», ήταν τα λόγια του Αργεντίνου, ο οποίος ρωτήθηκε και για το πώς βίωσε όλη αυτή την κατάσταση.

«Με ένα αίσθημα θλίψης και εκνευρισμού, για όλους όσοι υπέφεραν περισσότερο εξαιτίας της απώλειας ενός εκ των αγαπημένων τους. Κι επίσης με απεριόριστα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που πάλεψαν από τα ιατρικά κέντρα για να καταπολεμηθεί», απάντησε.