Την άποψη ότι αν ο Πανθρακικός συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην πεντάδα εξέφρασε ο Ιγκόρ.

Ο επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τον Παναιτωλικό ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας ωστόσο ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εντός έδρας πορεία της ομάδας του Παναιτωλικού: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι δυνατός ο αντίπαλος στην έδρα του αλλά εμείς θα πολεμήσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Πανθρακικός για να πάρει τη νίκη: «Έχουμε τη δική μας ταυτότητα και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, οπότε θα πολεμήσουμε για να πάρουμε τη νίκη. Εμείς πρέπει να εκπλήξουμε τον αντίπαλο αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Για την πορεία του Πανθρακικού στα τελευταία παιχνίδια: «Φυσικά και έχω βοηθήσει γιατί έχω δώσει κίνητρο και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ και στη συνέχεια».

Για το αν σκέφτονται την πεντάδα: «Αρχικά, ο στόχος είναι η παραμονή. Τα πράγματα πάνε καλά οπότε γιατί όχι να μπούμε και στην πεντάδα. Όπως όλοι οι παίκτες έτσι και εγώ είμαι αρκετά ενθουσιασμένος αλλά σκέφτομαι πρώτα την παραμονή».

Πηγή: sport-fm.gr