Μετά τους Τρόι Ντίνι και Ενγκολό Καντέ, αυξάνεται ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που φοβούνται να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Η Premier League ετοιμάζεται σιγά-σιγά για την επανέναρξη της, αφού οι ομάδες άρχισαν ξανά προπονήσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι όλα καλά. Αντιθέτως, οι αντιδράσεις από την πλευρά των παικτών μεγαλώνουν, αφού φοβούνται και δεν το κρύβουν.

Την αρχή έκανε ο Τρόι Ντίνι της Γουότφορντ, ο οποίος αρνήθηκε να προπονηθεί με την ομάδα επειδή φοβάται για τον πέντε μηνών γιο του, για να ακολουθήσει ο Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι, ο οποίος επίσης αρνήθηκε.

Η συνέχεια δόθηκε από τους Σέρχιο Αγουέρο και Ραχίμ Στέρλινγκ, οι οποίοι δεν έκρυψαν την ανησυχία τους, για να εκφράσει τελικά ο Ντάνι Ρόουζ της Νιούκαστλ αυτό που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία.

«Ο κόσμος θεωρεί ότι πρέπει να επιστρέψουμε, σαν να είμαστε κουνέλια ή ποντίκια. Τους φαντάζομαι να είναι στο σπίτι τους και να λένε «παίρνουν πολλά λεφτά, πρέπει να επιστρέψουν», ήταν τα λόγια του, δείχνοντας πώς αισθάνονται οι παίκτες ότι τους αντιμετωπίζει ο υπόλοιπος κόσμος. Σαν πειραματόζωα, δηλαδή.