Οι αγγλικές ομάδες επιστρέφουν στις προπονήσεις με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ, αλλά στη Γουότφορντ κάποιος θα απουσιάζει.

Η Premier League έδωσε άδεια στις ομάδες για να αρχίσουν ξανά προπονήσεις, έστω χωρισμένοι σε γκρουπ το πρώτο διάστημα, αφού θέλει να μπει στην τελική ευθεία για την επανέναρξη της.

Τα προβλήματα, όμως, λόγω κορονοϊού παραμένουν και σημαντικότερο όλων είναι ο φόβος που υπάρχει σε κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Τρόι Ντίνι.

«Ο γιος μου είναι μόλις πέντε μηνών, έχει δυσκολίες στην αναπνοή, οπότε δεν θέλω να τον θέσω σε μεγαλύτερο κίνδυνο», είπε ο αρχηγός της Γουότφορντ σχετικά, επιβεβαιώνοντας ότι δε θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις.

Απόφαση με την οποία δεν έχει πρόβλημα το κλαμπ πάντως, ξεκαθαρίζοντας ότι αντιλαμβάνεται πλήρως την ανησυχία των παικτών και δεν μπορεί να επιμένει στο να είναι όλοι παρόντες, τουλάχιστον αυτές τις πρώτες μέρες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.