Η βραδιά που… εκτελούσε τον Παναθηναϊκό από κάθε σημείο του γηπέδου, είναι αυτή που ξεχωρίζει ο Σέρχιο Γιουλ.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αν είναι σε μέρα, δεν υπάρχει σωτηρία για τον αντίπαλο… Γεγονός που μπορούν να επιβεβαιώσουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, τόσες φορές που αντιμετώπισαν τη «βασίλισσα» στην Ευρωλίγκα.

Ένα από αυτά τα ματς και συγκεκριμένα το 2016 με αντίπαλος τους πράσινους είναι και το αγαπημένο του Γιουλ, όπως τόνισε σε συνέντευξη του στο DAZN, αφού είχε βάλει 30 πόντους, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

«Το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν εκείνο που είχαμε παίξει στο Παλάσιο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου είχα πετύχει 30 πόντους. Όταν βρίσκεσαι σε τέτοια ημέρα, τότε το συναίσθημα είναι απίστευτο. Ελέγχεις ό,τι γίνεται στο παρκέ και μπορείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή για την ομάδα σου. Είναι από τις ημέρες που είσαι εμπνευσμένος, καθώς μπορεί το σουτ να μην είναι καλό, αλλά θα μπει μέσα. Όταν καταλαβαίνεις ότι είσαι “καυτός”, προσπαθείς πάντα να το εκμεταλλευτείς», ήταν τα λόγια του.

Και όντως όταν ο Γιουλ είναι στη μέρα του, ακόμη κι αν το σουτ δεν είναι καλό ή είναι από… τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη, με κάποιο τρόπο καταλήγει στο καλάθι.