Η ελληνική πρωτεύουσα φέρεται να είναι υποψήφια για να φιλοξενήσει την τελική φάση του Europa League, στο οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 94,6, η Αθήνα είναι μία από τις πόλεις που έχει πιθανότητες να αναλάβει να φιλοξενήσει την τελική φάση του Europa League, είτε είναι με τη μορφή Final-4 είτε ως Final-8.

Αυτό που κάνει την UEFA να σκέφτεται την ελληνική πρωτεύουσα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο σενάριο, είναι ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού σε σχέση με ό,τι συμβαίνει σε άλλες χώρες και ειδικά στην Πολωνία, στην οποία είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός (συγκεκριμένα στο Γκντανσκ).

Το πρόβλημα, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, είναι ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν πολλά μεγάλα γήπεδα και προπονητικά κέντρα για να φιλοξενήσουν προπονήσεις και αγώνες αν επιλεγεί τελικά Final-8 και όχι Final-4 από την UEFA.

Όπως και να έχει, πάντως, κρατάμε το συγκεκριμένο σενάριο και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασιστεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, με το θέμα φυσικά να ενδιαφέρει πάρα πολύ και τον Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει στη διοργάνωση και περιμένει τη ρεβάνς του Αυγούστου με τη Γουλβς, μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη.