Παρά τα λεγόμενα του Ριμπερί, ότι αν δεν κερδίσει τώρα την Χρυσή Μπάλα, δεν θα το κάνει ποτέ, ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ρονάλντο και τον Μέσι.

«Ο Μέσι και ο Ρονάλντο είναι δύο καλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σκοράρουν ένα μεγάλο ποσό γκολ. Ας μην συγκρίνουμε τα στατιστικά μας όμως, γιατί τα στυλ μας είναι διαφορετικά», τόνισε αρχικά ο Γάλλος άσος και συνέχισε:

«Ο Ρονάλντο σκοράρει πολλά γκολ, αλλά ο Μέσι είναι πάντα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ακόμα και αν είχε κάποιους τραυματισμούς αυτόν τον χρόνο».

Για τον εαυτό του σχολίασε: «Έχω κάνει τα πάντα, απέφυγα τραυματισμούς και έκανα καλές εμφανίσεις. Είναι δύσκολο να κάνω περισσότερα. Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια, έχω κερδίσει όλα τα τρόπαια και ήμουν καθοριστικός. Είμαι βέβαιος ότι έχω ελπίδες. Είναι τώρα ή ποτέ».

Ο 30χρονος μέσος πρόσθεσε: «Αν το κερδίσω, οι σκέψεις θα πάνε στην γυναίκα μου και στον πατέρα μου. Ήταν πάντοτε δίπλα μου, ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα. Είμαι καλά όμως, δεν σκέφτομαι πάντα την Χρυσή Μπάλα, δεν χρειάζομαι χάπια για να κοιμηθώ».

«Για μένα η Χρυσή Μπάλα θα είναι μια εκδίκηση για όσα έχω υποστεί. Κάτι εξαιρετικό. Αν δεν το κερδίσω η ζωή θα συνεχιστεί, ακόμα και αν είναι από εξαπάτηση», συμπλήρωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής και κατέληξε:

«Δεν θέλω να σταματήσω την καριέρα μου, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Θέλω να το διασκεδάσω με την Μπάγερν και να κερδίσω ξανά τα πάντα. Θέλω επίσης, να έχω ένα καλό Μουντιάλ με την Γαλλία».