Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος τον ενίσχυσαν ανανεώνοντας τις κάρτες μελών. Τι είπαν Νικοπολίδης και Πάντελιτς που κάλεσαν και τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει.

«Είναι μια πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας με σκοπό να συμπαρασταθούμε στα προβλήματα του Ερασιτέχνη. Ο Ολυμπιακός στηρίζεται πάντα στον κόσμο του. Είναι η στιγμή τα εκατομμύρια των φίλων του να βοηθήσουν σε αυτή τη συγκυρία», τόνισε ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Γλου, δήλωσε: «Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη στη δύσκολη αυτή στιγμή», ήταν τα λόγια του, ενώ κάλεσε τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που γίνεται.

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος ανέφερε: «Ήρθαμε για να ανανεώσουμε τις συνδρομές μας ή να εγγραφούμε ως νέα μέλη στον Ερασιτέχνη. Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει τώρα να δείξουν τη στήριξή τους. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο».

Ο Μάρκο Πάντελιτς με τη σειρά του είπε: ««Σίγουρα είναι μία καλή κίνηση γιατί θα βοηθήσει και τα άλλα τμήματα του συλλόγου. Πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος και να πηγαίνει και στα υπόλοιπα αθλήματα του Ολυμπιακού. Στο βόλεϊ, στο πόλο και σε όλα τα άλλα σπορ. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλος μόνο στο ποδόσφαιρο, είναι και στο μπάσκετ, αλλά και στα άλλα αθλήματα».

Για την παρουσία του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ πρόσθεσε: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία για εμένα το γεγονός πως βρέθηκα σε έναν αγώνα μπάσκετ και χάρηκα που κερδίσαμε την Ρεάλ. Με γεμίζει χαρά επίσης, το γεγονός πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει δύο πολύ μεγάλες προσωπικότητες, όπως οι Ίβκοβιτς και Τεόντοσιτς, οι οποίοι είναι συμπατριώτες μου. Μακάρι το πρωτάθλημα στο μπάσκετ να έρθει στον Πειραιά».

Για το παιχνίδι με τον Άρη είπε: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο το ματς με τον Άρη, αλλά εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σκοπός μας να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και στο ποδόσφαιρο».

Πηγή: gazzetta.gr