Ο Ντίνο Ράτζα «ανέβασε» μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, στην οποία φαίνεται να γιορτάζει μαζί με την οικογένειά του τα 53α του γενέθλιά του (είναι γεννημένος στις 24 Απριλίου 1967), φορώντας μια μπλούζα του Ολυμπιακού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει μια νέα κουβέντα, αναφορικά με το ποιον από τους δύο «αιώνιους» του ελληνικού αθλητισμού υποστηρίζει δεδομένου ότι αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό, εκτός από τους «ερυθρόλευκους».

Ο θρύλος του Κροατικού μπάσκετ και μέλος του Hall Of Fame έδωσε τη δική του εξήγηση για τη φωτογραφία αυτή, μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα «Νέα». Όπως είπε, τη μπλούζα «μου τη χάρισε πριν από λίγες ημέρες ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Ήμασταν μαζί προτού κηρυχθεί η καραντίνα και μου την έκανε δώρο. Δεν το είχα σχεδιάσει να φορέσω αυτό το φούτερ, απλά έτυχε».

Και συνέχισε: «Όλες αυτές τις μέρες που βρίσκομαι κλεισμένος στο σπίτι μου στο Σπλιτ, είμαι με τις φόρμες και τα αθλητικά μπλουζάκια. Έχω να φορέσω κανονικά ρούχα πάνω από ένα μήνα. Μακάρι να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η περιπέτεια και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας. Και ξέρει τι θα κάνω αμέσως μόλις ανοίξουν τα σύνορα ε; Θα έρθω αμέσως στην Ελλάδα. Πρέπει να σας δω κι επίσης θέλω να παρουσιάσω και την ταινία της ζωής μου που ήδη προβλήθηκε στο Σπλιτ και στο Ζάγκρεμπ».

Όσο για το αν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τόνισε: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, με ρωτούν αν υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Δεν πρόκειται για υπεκφυγή ή για διπλωματική απάντηση, αλλά είμαι στ’ αλήθεια χαρούμενος και υπερήφανος που έπαιξα και για τις δυο ομάδες. Είναι σαν να πρέπει να διαλέξεις ποιο από τα παιδιά σου αγαπάς περισσότερο. Πέρασα πολύ όμορφα και στους δύο».

 

View this post on Instagram

 

My world is here. Miss my big boy. . . #family #birthday #stayhome #love

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official) on