Με τόση ιστορία που έχουν γράψει μαζί, δεν γινόταν να τελειώσει άδοξα η κοινή τους πορεία. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο τιμά τον θρύλο, Άριτζ Αντούριθ και παρά τα σχέδια απόσυρσης, θα τον κρατήσει στο ρόστερ μέχρι και τη διεξαγωγή του τελικού του Copa del Rey.

Ο κορονοϊός εδώ και έναν μήνα έχει σταματήσει τα πάντα, όχι μονάχα το ποδόσφαιρο, με την Ισπανία να είναι από τις χώρες που χτυπήθηκαν πολύ άσχημα από το μικρόβιο και την πανδημία που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα εν έτει 2020.

Ο Άριτζ Αντούριθ, με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, τον προσεχή Ιούνιο, έπειτα από 12 σεζόν στην Μπιλμπάο με 172 γκολ σε 407 παιχνίδια, ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η τροπή που έχει πάρει η φετινή σεζόν καθιστά ακόμα αβέβαιο πότε θα εκκινήσει ξανά η αγωνιστική περίοδος και πότε θα ολοκληρωθεί αυτή, με αποτέλεσμα στη Μπιλμπάο να έχουν ήδη αποφασίσει πως θα επεκτείνουν το συμβόλαιο του Αντούριθ μέχρι το πραγματικό φινάλε.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας θέλουν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όποτε κι αν προγραμματιστεί αυτός, οι δυο πλευρές να είναι μαζί για να ρίξουν τους τίτλους τέλους όπως ακριβώς ταιριάζει σε ένα παίκτη που αποοτελεί σημαία για τον σύλλογο των Βάσκων.

Πηγή: gazzetta.gr