Τρία λεπτά αρκούσαν στον Ατρόμητο για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες, επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιου, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έπαιζαν.

Ο Φάμπιο στο 15΄, άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος σκόραρε και στο τρίτο φετινό παιχνίδι Κυπέλλου για τους «κυανόλευκους», «κλειδώνοντας» παράλληλα τη νίκη.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, ο ρυθμός είχε πέσει από νωρίς και στο 83’ ήρθε μία ανοησία από τον Μπικέι για να «τινάξει» το παιχνίδι στον αέρα. Σε μια μονομαχία του με τον Ιγκλέσιας, ο Αργεντινός του έριξε μια αγκωνιά και στη συνέχεια ο Ισπανός ανέλαβε να τον ρίξει με μια λαβή στο έδαφος και να του ρίξει και μια κλοτσιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Δάρλας, Καλί, Μπικέι, Καλογέρης, Γοδόι (46’ Πασάς), Παπουτσογιαννόπουλος, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόβιοβιτς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):
Σηφάκης, Νάστος (89’ Αρκούδας), Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες (76’ Δημούτσος), Γεωργίου, Φάμπιο, Καραμάνος.

Πηγή: Sport-fm.gr