Μετά τους είκοσι αγώνες χωρίς ήττα από την έναρξη της σεζόν η Μπαρτσελόνα έχασε στην έδρα του Άγιαξ και ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Παρόλα αυτά, ο Τάτα Μαρτίνο δεν δείχνει να ανησυχεί και θεωρεί πως η ομάδα του μπορούσε να φύγει με καλύτερο αποτέλεσμα από το «Σαν Μαμές».

«Η ήττα δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έγινε στο Άμστερνταμ. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν ήμασταν ακριβείς κατά την μεταβίβασή της και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Επίσης, υπήρξε μία στιγμή που θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι με τον Νεϊμάρ (εκεί όπου οι Καταλανοί διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ιτουράσπε στον Βραζιλιάνο φορ και θα είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του)», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε.

«Προφανώς δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάσουμε, πόσω μάλλον δύο φορές στη σειρά. Θέλαμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μετά την ήττα στην Ολλανδία. Νομίζω πως η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική, αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε πρώτοι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Καταλήγοντας, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε: «Ήμασταν καλύτεροι μέχρι το 70’. Το γκολ που πέτυχαν μας επηρέασε, γιατί είχαμε κάποια στιγμή που είχαμε την κατοχή της μπάλας και είχαμε επιθετικές διαθέσεις. Αυτή η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να παίξει. Νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα ήταν καλή και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αν και ξέραμε ότι η Μπιλμπάο θα μας πιέσει».

Πηγή: sport-fm.gr