Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του «Δικεφάλου». Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήδη ψάχνει μέσω μάνατζερ τον νέο προπονητή της ομάδας.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, Παύλος Δερμιτζάκης και Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκαν, με τους δύο άνδρες να αποφασίζουν πως η συνεργασία τους δεν μπορεί να προχωρήσει υπό αυτές τις συνθήκες, διότι η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αλλάξει με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο. Ο Δερμιτζάκης, πάντως, ανέλυσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τι φταίει και η ομάδα δεν έχει βρει τον δρόμο της.

O ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα πάει με νέο προπονητή στο ματς της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Η ομάδα βρίσκεται πλέον σε αδιέξοδο λόγω των 5 βαθμών που έχει συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα, κάτι που τη φέρνει στην επικίνδυνη ζώνη. Το κλίμα στον «Δικέφαλο του βορρά» είναι βαρύ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δηλώνει πως τα πράγματα είναι μπερδεμένα.

Έτσι, αργά χθες το βράδυ, σε επικοινωνία που υπήρξε με μάνατζερ ζητήθηκαν λίστες με ονόματα, κυρίως έμπειρων τεχνικών, που μπορούν να διαχειριστούν το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ο Ζαγοράκης μέσα σε διάστημα δύο μηνών αναγνωρίζει και το δεύτερο λάθος που έκανε φέτος στην επιλογή προπονητή και αυτό έχει φέρει τη λαοφιλή ομάδα του ΠΑΟΚ σε δυσχερή θέση.

Πηγή: gazzetta.gr