Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο. Μετά την επιβλητική εμφάνιση στο Μπερνάμπεου απέναντι στην Λα Κορούνια, διέλυσε και την Μάλαγα εκτός έδρας με 4-1 και ανέβηκε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 17 βαθμούς.

Οι «μερένχες» ξεκίνησαν με άγριες διαθέσεις φτάνοντας κοντά στο γκολ δύο φορές, αλλά Ιγκουαϊν και Κεντίρα σημάδεψαν το δοκάρι στο 19΄ και στο 25΄ αντίστοιχα. Ο Αργεντινός πήρε το αίμα του πίσω στο 30΄, αφού αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο και έκανε το 0-1. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ έκανε δύο τα τέρματα της. Ο Εζίλ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ρονάλντο που έγραψε το 0-2 στο 45΄.

Ο Πορτογάλος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση στο 50ό λεπτό, αφού ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Εζίλ από τον Έντου Ράμος. Πέντε λεπτά αργότερα ο Στάντσγκααρντ μείωσε προσωρινά για τους γηπεδούχους, ενώ το τελικό 1-4 έγραψε στο 65΄ ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και πάλι από μπαλιά του Ρονάλντο.

ΜΑΛΑΓΑ: Γκαλάτο, Χεσούς Γκάμεθ, Στάντσγκααρντ, Ουέλιγκτον, Μτίλινγκα, Χουανίτο, Φερνάντο (68′ Σάντρο Σίλβα), Απόνιο (78′ Πορτίγιο), Εντού Ράμος (52′ Άλμπερτ Λούκε), Κουΐνσι, Ροντόν.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (81′ Κανάλες), Ντι Μαρία (69′ Πέδρο Λεόν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (73′ Μπενζεμά).

Πηγή: gazzetta.gr