Από το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκεται στην Πολωνία, όπου πραγματοποίησε μάλιστα και την πρώτη της προπόνηση η Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Δηλώσεις σχετικά με την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο Στέλιος Κίτσου, ο οποίος στάθηκε στην εμπειρία της ομάδας σε τέτοια κρίσιμα ματς.

«Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά είμαστε υγιείς και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Επιπλέον, η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο ύστερα από τη μεγάλη σε έκταση νίκη επί της Σουηδίας. Θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα, το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούμε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Γνωρίζουμε ότι οι γηπεδούχοι, που έχουν μια πολύ καλή ομάδα, θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν από τα πρώτα λεπτά του ματς. Έχουμε εμπιστοσύνη για τις δυνατότητές μας, αυτή η ομάδα έχει δώσει πολλά κρίσιμα ματς και έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει σε δύσκολες έδρες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τη Δευτέρα στις 18:00 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Κώστα Τσάνα κι ένα τέταρτο αργότερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του αγώνα «Marszalek Pilsudski».

Πηγή: sport-fm.gr