Μια μεγάλη απουσία θα έχει το προσεχές Μουντιάλ, καθώς Πορτογαλία και Σουηδία θα κοντραριστούν στα μπαράζ για το εισιτήριο, που οδηγεί στη… Βραζιλία. Οπότε ένας εκ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά του καλοκαιριού.

Στο δίλημμα ποιος μπορεί να λείψει περισσότερο στο φίλαθλο κοινό απάντησε ο ίδιος ο Σουηδός. «Νομίζω ότι το Μουντιάλ χρειάζεται περισσότερο τον Ζλάταν απ’ ότι τον Ρονάλντο. Θα κάνω τα πάντα στα δύο αυτά παιχνίδια για να σιγουρέψω ότι θα απουσιάσει αυτός και όχι εγώ», σχολίασε ο 32χρονος επιθετικός και εξήγησε.

«Κανείς δεν μπορεί να με ανταγωνιστεί στον ενθουσιασμό που μπορώ να προκαλέσω στους αγώνες και στα γκολ που μπορώ να βάλω. Πιστεύω ότι οι οπαδοί θέλουν να με δουν εκεί περισσότερο από κάθε άλλον».

Πάντως, φανέρωσε τον σεβασμό του για τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Τον σέβομαι σαν παίκτη. Δεν τίθεται θέμα. Είναι ένας από τους καλύτερους».

Καταλήγοντας, τόνισε πως είναι κακό να απουσιάζουν από τη διοργάνωση ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου.«Το Μουντιάλ είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο. Πρέπει να συμμετάσχουν οι καλύτεροι παίκτες. Αν ένας εκ των Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Ρούνεϊ, Μέσι και Τσάβι δεν παίξει, θα είναι κρίμα για τη διοργάνωση. Οπότε θα είναι λυπηρό αν λείψω εγώ ή ο Ρονάλντο».

Πηγή: sport-fm.gr