Το ντέρμπι πέρασε, οι αγώνες της Σούπερ Λίγκας και των συλλόγων του εξωτερικού μπαίνουν στην άκρη για τους διεθνείς της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι έχουν κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Σήμερα το μεσημέρι συγκεντρώνεται η «γαλανόλευκη» αποστολή σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση, στην οποία οι περισσότεροι από τους παίκτες θα κάνουν αποθεραπεία και ουσιαστικά η προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα στο «Καραϊσκάκη» θα ξεκινήσει από αύριο.

Ο Σάντος περιμένει τους διεθνείς για να τους προετοιμάσει κατάλληλα, να τους δώσει οδηγίες και να τους εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι Ρουμάνοι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός καταλαβαίνει πως οι παίκτες του θέλουν όσο τίποτα να παρευρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας, κάτι που θα παίξει το δικό του ρόλο στις επικείμενες αναμετρήσεις.

Σημειώνεται πως ο Παναγιώτης Κονέ χάνει τον πρώτο αγώνα λόγω καρτών, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς. Oι κάρτες που έχουν φορτωθεί οι παίκτες στα προκριματικά μεταφέρονται και στα μπαράζ. Στο όριο των καρτών είναι οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φορτούνης και Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν για τα ματς που θα γίνουν στις 15 Νοεμβρίου στο «Καραϊσκάκη» και τέσσερις μέρες μετά στο Βουκουρέστι: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Γκέκας (Κόνιασπορ).

Πηγή: sport-fm.gr