Μπορεί γερμανικά και ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία για τη μετακίνηση του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο νεαρός γκολκίπερ κρατά κλειστό το στόμα του.

Σε συνέντευξή του στην καταλανική Sport απέφυγε να επιβεβαιώσει τη φημολογία. «Δεν γνωρίζω αν το ενδιαφέρον είναι αληθινό. Στην παρούσα φάση είμαι αφοσιωμένος στη Γκλάντμπαχ, στην οποία οφείλω πολλά και την οποία υποστηρίζω από παιδί. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον», τόνισε o 21χρονος άσος.

Πάντως δεν έκρυψε το θαυμασμό του για το μεγαλείο της «Μπάρτσα». «Είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Ένας γίγαντας της Ευρώπης, που διαθέτει μία ξεχωριστή κουλτούρα», δήλωσε ο Γερμανός διεθνής.

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως μπορεί να πετύχει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Ας μιλήσουν οι άλλοι γύρω μου για μένα. Εγώ απλώς προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα».

Τέλος, για το αν μπορεί να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βαλντές, είπε: «Ο Βαλντές είναι από τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο. Κάνει πολύ καλή δουλειά στην Μπαρτσελόνα εδώ και χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr