Ο Παναθηναϊκός νίκησε και τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Δώνης ζητάει δουλειά και ταπεινότητα από τους παίκτες του.

Η ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε, αφού με το 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ πανηγύρισε την 5η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (6η σε όλες τις διοργανώσεις) και τη 2η σε ντέρμπι.

Όλα αυτά, οι «πράσινοι» τα πετυχαίνουν σε μια σεζόν που άρχισε πολύ άσχημα και ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην εξέλιξη της ομάδας του.

«Νομίζω το πιο σημαντικό για εμάς είναι η εξέλιξη της ομάδας. Είμαστε 19 μήνες που προσπαθούμε πολύ σκληρά. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας να φέρνουμε αποτελέσματα. Να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Ο ΠΑΟΚ ήθελε και θέλει μεγάλη προσοχή και το είδαμε αυτό καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος θυμήθηκε την περίοδο που όλοι έλεγαν ότι οι «πράσινοι» θα παίξουν στα play-out για την παραμονή τους.

«Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη της ομάδας μετά από 18-19 μήνες. Βλέπω πράγματα που είναι ενθαρρυντικά για την εξέλιξη των παικτών και της ομάδας. Πρέπει να διατηρήσουμε τη σταθερότητα που έχουμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά. Θα σας πω μια πραγματικότητα. Όταν όλοι έλεγαν ότι θα παίξουμε στα play-out, έλεγα στη γυναίκα μου στο σπίτι «άστους να λένε. Θα μπούμε περίπατο στα play off γιατί όταν μια ομάδα δουλεύει καλά, θα ανταμειφθεί». Θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να εξελιχθεί για να γίνει ένα πολύ δυνατό γκρουπ και με νέα παιδιά ώστε την επόμενη σεζόν να επανέλθει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».