Τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον πάγκο της Μίλαν, με αφορμή το κάκιστο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A (οχτώ βαθμοί σε επτά αγωνιστικές), έχουν φουντώσει στην Ιταλία και μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί για να τον διαδεχθούν είναι αυτό του Φιλίπο Ιντσάγκι.

Ο παλαίμαχος ιταλός επιθετικός έχει την ευθύνη της ομάδας Νέων των «ροσονέρι», αλλά δεν δείχνει να συμφωνεί με τις πρόσφατες δηλώσεις του παλιού προπονητή του και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας.

«Σύμφωνα με τον κ. Αντσελότι είμαι έτοιμος; Εγώ λέω ότι πρέπει να έχουμε υπομονή. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να… τακτοποιήσω στο μυαλό μου τα μαθήματα που πήρα από τους προπονητές μου. Είναι σημαντικό να είσαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πολλοί ποδοσφαιριστές χάνουν τις ικανότητές τους με το πέρασμα των χρόνων. Η μητέρα φύση μου έδωσε πολλά, αλλά διατήρησα αυτά τα χαρίσματα γιατί δούλευα σκληρά και προπονούμουν καλά».

Πηγή: Sport-fm.gr