Ο Γιώργος Δώνης θα είναι ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, με τις πληροφορίες από Κύπρο να αναφέρουν πως ο έλληνας προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Σε επικοινωνία που είχε ο sport-fm Κύπρου με τον Γιώργο Δώνη επιβεβαιώθηκε το «ντιλ» μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως θα πλαισιωθεί από το δικό του πενταμελές προπονητικό τιμ το οποίο θα αποτελείται από τους Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα, Μίοντραγκ Μένταν και Παναγιώτη Μαλιαρίτση.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ιταλία και θα έρθω την Παρασκευή στην Κύπρο. Από τη στιγμή που μπήκα στη διαδικασία των συζητήσεων με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ με ενδιέφερε το ενδεχόμενο να εργαστώ στην ομάδα. Λίγες ομάδες στον ελλαδικό χώρο έχουν τα επιτεύγματα του ΑΠΟΕΛ. Ξέρω ότι είναι ένα καλό σωματείο, με καλή διοίκηση και συνεπή στις υποχρεώσεις της. Υπάρχει η προοπτική στην ομάδα και πάντα ο ΑΠΟΕΛ είναι στους πρωταγωνιστές του κυπριακού ποδοσφαίρου», τόνισε στο sport-fm.com.cy ο Γιώργος Δώνης.

Πηγή: Sportr-fm.gr