Οι «νερατζούρι» κινδυνεύουν να βρεθούν στο -4 από τη Γιουβέντους…

Ο Αντόνιο Κόντε επέστρεψε στη γενέτειρα του, το Λέτσε, όπου δεν είναι ευπρόσδεκτος επειδή κάποτε έκατσε στον πάγκο της Μπάρι. Και αφού δεν είναι ευπρόσδεκτος, είδε την Ίντερ να μένει στην ισοπαλία και να παραμένει πίσω από τη Γιούβε (στο -1 και οι Τορινέζοι παίζουν το βράδυ) στη βαθμολογία της Serie A. Απρόσμενη εξέλιξη, όχι γιατί οι Μιλανέζοι έπαιξαν καλά (δεν έπαιξαν), αλλά επειδή στο 71′ άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Μπαστόνι (0-1). Οι περισσότεροι πίστευαν ότι οι «νερατζούρι» θα κρατούσαν το σκορ και θα έπαιρναν το τρίποντο, αλλά στο 77′ ο Μανκόζου στο πρώτο δοκάρι πρόλαβε τον Μπαστόνι και έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τέσσερα γκολ και αποβολή Μπαλοτέλι
Στο Μπρέσια-Κάλιαρι υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει ένα αμφίρροπο ματς και έγινε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20′ με τον Ζοάο Πέδρο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27′ με τον Τορεγκρόσα και αυτός ήταν που έκανε και το 2-1 στο 49′. Παρ’ όλα αυτά, η Κάλιαρι δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε στο 68′ με το πέναλτι του Ζοάο Πέδρο (πάλι), για να ολοκληρωθεί το ματς με την αποβολή του Μπαλοτέλι στο 81′ με απευθείας κόκκινη επειδή διαμαρτυρήθηκε για την κίτρινη κάρτα που είδε…

Τα μοίρασαν…
Μπολόνια και Βερόνα είναι χαλαρές βαθμολογικά και παραμένουν και μετά το μεταξύ τους ματς, όπου πήραν αμφότερες από ένα βαθμό. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 20′ με τον Μπάνι, αλλά ο ίδιος παίκτης στο 66′ αποβλήθηκε και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 81′ με τον Μπορίνι, φεύγοντας με αποτέλεσμα από το Renato Dall’Ara.