Με αποκλειστικό στόχο το διπλό, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία απέναντι στην Αλκμάαρ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. «Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κερδίσουμε και με αυτή τη νοοτροπία μπαίνουμε» ήταν τα ξεκάθαρα λόγια του Μίροσλαβ Στοχ, όταν ρωτήθηκε για το αν η ισοπαλία θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ευχήθηκε να σκοράρει ένα γκολ ανάλογης ομορφιάς με αυτό κόντρα στη Σάλκε, αλλά θεωρεί ότι το πιο σημαντικό είναι να κάνει η ομάδα του μια μεστή εμφάνιση και να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, μίλησε για:

-το αν μπορεί να σκοράρει ξανά όπως με τη Σάλκε:
«Μακάρι να έρθει ένα τέτοιο γκολ ξανά. Σημασία δεν έχει αν θα σκοράρω εγώ, αλλά να κάνει μια καλή εμφάνιση η ομάδα και να κάνει ένα από τα καλά παιχνίδια της».

-το αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα:
«Εγώ θέλω να κερδίσω. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κερδίσουμε και με αυτή τη νοοτροπία μπαίνουμε. Αύριο μετά το παιχνίδι θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, αλλά τώρα δε μπορώ να ξέρω αν είναι καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία».

-το τι είπε στους συμπαίκτες του για το ολλανδικό ποδόσφαιρο:
«Δε με ρώτησε κάποιος… Δε χρειάστηκε να πω κάτι. Η Αλκμάαρ είναι μία πολύ καλή και τεχνική ομάδα και το απέδειξε με τη νίκη της επί της Αϊντχόφεν. Αλλά αν εμείς κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

-τον ρόλο του στην ομάδα: «Είναι πάντα ο ίδιος. Να παίζω στο αριστερό άκρο, να δημιουργώ ευκαιρίες, να σκοράρω και σίγουρα να βοηθάω την ομάδα μου».

-το αν αισθάνεται καλύτερος από τη μέρα που έφυγε από την Ολλανδία:
«Δε θέλω να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου…».

-το αν έχει αλλάξει σαν άνθρωπος από τότε που ήταν στην Ολλανδία: «Ελπίζω να μην έχω αλλάξει. Είμαι ακόμα ένας άνθρωπος που του αρέσει να περνάει καλά και να απολαμβάνει αυτό που κάνει».

Πηγή: Sport-fm.gr