Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους ο Παναγιώτης Γιαννάκης με την διοίκηση της γαλλικής Λιμόζ, αφού δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμβιβασμό για τις εργασιακές τους σχέσεις.

Οι δύο πλευρές, αποφάσισαν να οδηγηθούν σε αυτή τη λύση, καθώς σήμερα (1/10) το πρωί, ο δικαστής του Εργατικού Δικαστηρίου της γαλλικής πόλης δέχθηκε τον πρόεδρο της ομάδας, Φρεντερίκ Φορτέ, και τον δικηγόρο του «δράκου», για να ακούσει τα επιχειρήματά τους. Πρόθεσή του ήταν να συμβάλει στη προσπάθεια να επιτευχθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Η Λιμόζ ζητά αποζημίωση 217.500 Ευρώ για αντισυμβατική συμπεριφορά, υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας προπονητής συμφώνησε με την κινεζική ομοσπονδία για την ανάληψη της Εθνικής ομάδας της χώρας χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεσή της. Από τη μεριά του ο Γιαννάκης υποστηρίζει ότι κακώς λύθηκε το συμβόλαιό του, το οποίο είχε διάρκεια και για την σεζόν 2013-14, και για το λόγο αυτό ζητά αποζημίωση 1.463.000 Ευρώ!

Πλέον τη λύση στη διαμάχη θα δώσουν τα δικαστήρια, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία της πρώτης εκδίκασης της υπόθεσης.

Πηγή: Sport-fm.gr