Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με το… καλημέρα της προσπάθειας της Ένωσης στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ο κόσμος έδειξε ότι βάζει πάνω από όλα την προοπτική και όχι την πίκρα για τον υποβιβασμό της ομάδας. Αυτό βέβαια είχε φανεί από την ανταπόκριση σε ό,τι αφορά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά άλλο να το λες με νούμερα και άλλο να το βλέπεις…

Στο παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας για την δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου, ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε βροντερό παρών και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, κόπηκαν 13.538 εισιτήρια, αν και όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ μπορεί να ξεπερνούσαν τις 20.000.

Τα 13.538 «κομμάτια» ήταν περισσότερα από κάθε γήπεδο της Σούπερ Λίγκας, στο οποίο διεξήχθη παιχνίδι στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής.

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στον αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης κόπηκαν 10.009 εισιτήρια, ενώ στο Ηράκλειο, όπου διεξήχθη η αναμέτρηση ΟΦΗ-ΠΑΟΚ ο αριθμός ήταν 5.193. Στο Άρης-Παναιτωλικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχαμε 7.241, ενώ στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη μόλις 2.010.

Πηγή: sport-fm.gr