Στην Ένωση πίστευαν ότι είχαν καταφέρει να… απαλλαγούν από τον Νταβίντ Σιμάο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι…

Η συμφωνία των κιτρινόμαυρων με την Καϊσέρισπορ για δανεισμό ως το τέλος της σεζόν με οψιόν απόκτησης του, ήταν μάλλον το καλύτερο που μπορούσε να κάνει η ΑΕΚ με τον Πορτογάλο χαφ, ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην 11άδα της. Το κακό, τώρα, για την Ένωση είναι ότι δεν μπορεί να κερδίσει γενικά μια θέση στο ρόστερ της τουρκικής ομάδας.

Ο Σιμάο πήγε στη γειτονική χώρα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, αλλά εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, μπήκε stop. Το έβαλαν οι Τούρκοι και ο λόγος είναι το πρόβλημα όρασης που φέρεται να αντιμετωπίζει ο Σιμάο! Ναι, η Καϊσέρισπορ «έκοψε» τον Πορτογάλο επειδή θεωρεί ότι έχει σοβαρό πρόβλημα όρασης, «αιτία» που προκαλεί απορίες, αφού ο παίκτης έχει περάσει από τόσες ομάδες και καμία δε βρήκε τέτοιο θέμα (σ.σ. ο Σιμάο όντως έχει λίγη μυωπία και γι’ αυτό, όπως και τόσοι άλλοι παίκτες, αγωνίζεται με φακούς επαφής).

Σε αυτό στάθηκε και ο μάνατζερ του, ο οποίος μίλησε στη Fanatik για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ήταν έξαλλος: «Αυτό με την όραση είναι μια τεράστια ανοησία. Εχει περάσει από Μπενφίκα, Πάσος Φερέιρα, Ακαδέμικα, Μποαβίστα, Αρούκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Αντβέρπ και ΑΕΚ. Δεν είχε πρόβλημα στα μάτια τότε; Τώρα το απέκτησε; Θα βρω άλλη ομάδα για τον Σιμάο και θα δείτε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας».