Στην εντός-εκτός έδρας αναμέτρηση της Βέροιας αναφέρθηκε ο Τον Κάανεν ενόψει της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη.

Τα έργα ανακατασκευής στο γήπεδο της «Βασίλισσας του βορρά» δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα η Βέροια να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, με τον τεχνικό της ομάδας να τονίζει πως αυτό δυσκολεύει τους παίκτες.

Ακόμη, όσον αφορά τον Εργοτέλη, τόνισε πως έχει καλή ομάδα με καλές μονάδες, ζητώντας από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τη Βέροια, που θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών στο Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου:

Για την εντός-εκτός έδρας αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής:
«Παίζουμε ένα εντός έδρας ματς εκτός. Είμαι ευχαριστημένος που ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε την κατάσταση. Την προηγούμενη φορά που παίξαμε εντός έδρας με γεμάτο το γήπεδο οι παίκτες βρήκαν κίνητρο και διάθεση να παίξουν. Στην Θεσσαλονίκη θα έχει μόνο δικούς μας φιλάθλους, αλλά θα προσπαθήσουμε για την νίκη. Οι παίκτες αν είναι συγκεντρωμένοι μπορούν να παίξουν κάτω από όλες τις συνθήκες».

Για τον Εργοτέλη:
«Ο Εργοτέλης έχει καλές μονάδες όπως ο Καρντόσο, ξεκινάνε το παιχνίδι από πίσω με τον Αλεξάντερ, οπότε ξέρουμε αν τους αφήσουμε θα παίξουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εμείς πρέπει να έχουμε ίδιο πάθος που είχαμε με ΠΑΟΚ αλλιώς θα χάσουμε. Η προηγούμενη εβδομάδα πολύ δύσκολη, με τρία ταξίδια. Όλοι έχουν αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι το ματς και περιμένουμε να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Πηγή: sport-fm.gr