Η Τρίτη (08/01) ήταν μια ημέρα που θα ήθελε να ξεχάσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος και έχασε με 2-1 σετ από τον Νικ Κύργιο στα πλαίσια του ATP Cup της Αυστραλίας και χτύπησε κατά λάθος τον πατέρα του, όταν ξέσπασε για το γεγονός πως έχασε στο τάι μπρέικ με 9-7 το πρώτο σετ.

Η αντίδραση αυτή του Έλληνα τενίστα έγινε άμεσα θέμα στα διεθνή media, καθώς πρόκειται πλέον για έναν από τους σταρ του αθλήματος και πολλά από αυτά τα οποία κάνει αποτελούν αντικείμενο ενασχόλησης για το κοινό. Μετά το τέλος του αγώνα, πάντως, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και με δόση χιούμορ αναφέρθηκε στην τιμωρία που περιμένει από τον Απόστολο Τσιτσιπά.

«Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα. Το ξέχασα και αμέσως κοίταξα μπροστά. Συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς. Ίσως με κλείσει για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, για τιμωρία», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος.

Και στη συνέχεια τόνισε πως ο πατέρας και προπονητής του έφυγε μόνος του από τον πάγκο μετά το ξέσπασμα αυτό. Φυσικά, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στις σχέσεις τους μετά το περιστατικό…

Από την πλευρά του, ο Κύργιος ερωτηθείς για το συμβάν, σχολίασε: «Δεν το είδα. Δε νομίζω να το ήθελε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να δίνουμε τόση σημασία σε αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Κι εγώ έχω κάνει ηλίθια πράγματα στην ένταση της στιγμής. Προφανώς και ήταν ατύχημα…».