Οι διαιτητές της αναμέτρησης Βόλος – Ολυμπιακός, όπως και οι ρέφερι που βρισκόντουσαν στο VAR, μπαίνουν στο… ψυγείο από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Το επίμαχο κομμάτι της σχετικής ανακοίνωσης σημειώνει πως «δυστυχώς, η απόδοση των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο και την εφαρμογή του συστήματος V.A.R., σε συγκεκριμένους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, ήταν αναμφίβολα κατώτερη κάθε προσδοκίας.

Κατά συνέπεια, η ΚΕΔ. αποφάσισε ότι όλοι οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές, σε αγωνιστικό χώρο και VAR., των αγώνων αυτών, θα αποκλειστούν από κάθε μελλοντικό ορισμό και μέχρι οι αναλυτικές αναφορές και αξιολογήσεις των παρατηρητών διαιτησίας να κατατεθούν και να αξιολογηθούν από την ΚΕΔ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta σε… καραντίνα θα μπουν οι διαιτητές και VARιστες των αγώνων Βόλος – Ολυμπιακός 0-0 και Λαμία – ΑΕΚ 0-0.

Στο πρώτο ματς ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Σουντανί και δεν δόθηκε πέναλτι στον Ελ Αραμπί και στο δεύτερο δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Αλμπάνη από τον Ρόμανιτς. Στο παιχνίδι του Βόλου διαιτητής ήταν ο Φωτιάς και VAR ο Ευαγγέλου και στο Λαμία – ΑΕΚ ρέφερι ο Σκουλάς και VAR ο Τζήλος.

Πηγή: gazzetta.gr