Οι Κρητικοί σκέφτονταν πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα να κλείσουν την συμφωνία με τον Έλληνα έμπειρο αμυντικό. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας, τότε αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του Μαρκ Ζορό.

Ο Ιβοριανός όμως δεν είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα με αποτέλεσμα η επιστροφή του έμπειρου Κώτσιου στην ομάδα που τον καθιέρωσε φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι ο αριστεροπόδαρος Κώτσιος αποτελεί μία καλή συμπληρωματική λύση για την άμυνα, ενώ τονίζουν ότι με την εμπειρία του μπορεί να παίξει και σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Από την πλευρά του ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει έπειτα από εννέα χρόνια στον ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίστηκε από το 1996 έως το 2004 με 110 συμμετοχές και 10 γκολ, πριν συνεχίσει σε Παναθηναϊκό, Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα και Καλλονή. Θέλει να κλείσει την καριέρα του φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.

Θα είναι μια προσθήκη χωρίς ιδιαίτερο κόστος, ενώ για τον Κώτσιο έχει ενημερωθεί και ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος δεν έδειξε να είναι αντίθετος.

Πηγή: sport-fm.gr