Φερέιρα: Θαυμάζω ότι είστε πιστοί Χριστιανοί, αλλά υπάρχει μεγάλο μίσος στο ποδόσφαιρο

«Έχουμε γνώση των όσων συμβαίνουν εντός κι εκτός γηπέδων»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
22:44
06/12/2019
Φερέιρα: Θαυμάζω ότι είστε πιστοί Χριστιανοί, αλλά υπάρχει μεγάλο μίσος στο ποδόσφαιρο
7
loading

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, με αφορμή το ματς με την Ξάνθη αναφέρθηκε στο μίσος που υπάρχει στην Ελλάδα μεταξύ των οπαδών για το ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στο PAOK TV: «Πράγματι, έχουμε γνώση των όσων συμβαίνουν εντός κι εκτός γηπέδων. Εμείς μπορούμε μόνο να ελέγξουμε ό,τι συμβαίνει εντός γηπέδων με την απόδοσή μας. Η αλήθεια είναι ότι ό,τι συμβαίνει εκτός γηπέδων δεν ήταν ωραίο, ούτε τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε για τους φιλάθλους, και αν θέλουν να βελτιώσουμε το προϊόν πρέπει να βελτιωθούν εκτός των τεσσάρων γραμμών. Εντός των τεσσάρων γραμμών εμείς πάντα προσπαθούμε να είμαστε πιστοί στην ταυτότητα και το πλάνο μας, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τον επόμενο αγώνα που θα είναι πολύ δύσκολος.

Ένα πράγμα που θαυμάζω στη χώρα σας είναι ότι είστε πολύ πιστοί χριστιανοί. Συνήθως οι άνθρωποι που πιστεύουν πολύ προσπαθούν να προσέχουν ο ένας τον άλλον και να κάνουν ό, τι καλύτερο για τον συνάνθρωπο. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω τι συμβαίνει και υπάρχει μεγάλο μίσος. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το παράδοξοι μεταξύ της πίστης σας και του τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Εχω δυσκολία, θα προσπαθήσω να κατανοήσω αυτό το φαινόμενο γιατί μέχρι τώρα με έχει μπερδέψει πολύ».

Για το αν επηρεάζει τη δουλειά ενός προπονητή όλη αυτή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ο Αμπέλ Φερέιρα υποστήριξε ότι: «Να πω πως μας αφήνει αδιάφορους θα ήταν ψέμα, δεν γίνεται να μας αφήνει αδιάφορους. Ωστόσο εμείς κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα: συγκέντρωση στη δουλειά μας και στο έργο συγκεκριμένα μέσα στο γήπεδο, γιατί εκεί κερδίζουμε τα αποτελέσματα μας. Ό,τι συμβαίνει εκτός δεν το ελέγχουμε, τα βλέπουμε, τα έχουμε υπόψην μας, αλλά κατευθύνουμε την προσήλωση μας σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε και αυτό είναι να παίζουμε».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Μπερδευτηκες

  Στην Ελλαδα υπαρχουν πολυ ψευτοχριστιανοι και καποιοι πραγματικη χριστιανοι

 2. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  (1/2) Ο Ιησούς Χριστός έλεγε πάντα την αλήθεια και την δικαιοσύνη του Θεού. Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι στην εποχή του υπήρχαν οι Φαρισαίοι, που ήταν άνθρωποι της θρησκείας αλλά στην πραγματικότητα ήταν μεγάλοι ψεύτες και υποκριτές. Ο Ιησούς Χριστός μας είπε τα χαρακτηριστικά τους, σε όλους τους αιώνες,για να προσέχουμε [ 1 Τότε ο Ιησούς μίλησε στα πλήθη και στους μαθητές του,
  2 λέγοντας: «Πάνω στην καθέδρα του Μωυσή κάθισαν οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι.
  3 Όλα όσα σας πουν, λοιπόν, κάντε και τηρείτε, αλλά κατά τα έργα τους μην κάνετε· γιατί λένε και δεν κάνουν.
  4 Δένουν, μάλιστα, βαριά και δυσβάστακτα φορτία, και τα θέτουν πάνω στους ώμους των ανθρώπων, αλλά αυτοί με το δάχτυλό τους δε θέλουν να τα κουνήσουν.
  5 Και όλα τα έργα τους τα κάνουν, για να τους δουν με θαυμασμό οι άνθρωποι. Γιατί πλαταίνουν τα φυλαχτά τους και μεγαλώνουν τα κράσπεδα,
  6 και αγαπούν το πρώτο κάθισμα στα δείπνα και τις πρωτοκαθεδρίες στις συναγωγές
  7 και τους χαιρετισμούς στις αγορές και να καλούνται από τους ανθρώπους: “Ραβί”.
  8 Εσείς όμως μην κληθείτε “Ραβί” – γιατί ένας είναι ο δικός σας δάσκαλος, ενώ εσείς όλοι είστε αδελφοί.
  9 Και “πατέρα” σας μην καλέσετε κάποιον πάνω στη γη, γιατί ένας είναι ο δικός σας ο Πατέρας, ο ουράνιος.
  10 Μήτε κληθείτε “καθοδηγητές”, γιατί καθοδηγητής σας είναι ένας, ο Χριστός.
  11 Αλλά ο μεγαλύτερός σας να είναι διάκονός σας.
  12 Όποιος, λοιπόν, υψώσει τον εαυτό του θα ταπεινωθεί και όποιος ταπεινώσει τον εαυτό του θα υψωθεί.] Ματθαίος 23:1-12.

 3. avatar Αυστριακος

  Σιγά σιγά θα μάθεις ότι στην Ελλάδα γεννιούνται και μεγαλώνουν με το ψέμα και ότι κάνει ο καθένας το κάνει για τα μάτια του κόσμου.

 4. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  (2/2) και συνέχισε ο Ιησούς Χριστός λέγοντας [13 [Αλίμονο όμως σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί κατατρώτε τις οικίες των χηρών και για πρόφαση κάνετε μακριές προσευχές· γι’ αυτό θα λάβετε περισσότερη καταδίκη.]

  14 Και αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί κλείνετε τη βασιλεία των ουρανών μπροστά στους ανθρώπους. Γιατί εσείς δεν εισέρχεστε ούτε εκείνους που θέλουν να εισέλθουν τους αφήνετε να εισέλθουν] Ματθαίος 23:13-14. Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι οι Φαρισαίοι, όλων των εποχών, ούτε αυτοί θα μπουν στην βασιλεία του Θεού (δηλαδή στην αιώνια ζωή μαζί με τον Ιησού Χριστό) αλλά με την συμπεριφορά τους και τα καμώματα τους σκανδαλίζουν και τους απλούς ανθρώπους και τους εμποδίζουν και αυτούς. Για αυτό αν θέλεις να γνωρίσεις την αλήθεια αλλά και να αποκτήσεις αιώνια ζωή, μην αφήσεις κανέναν μαυροφορεμένο Φαρισαίο της εποχής μας να σε βγάλει από το άγιο και δίκαιο θέλημα του Θεού. Διάβασε ο ίδιος την Καινή Διαθήκη ώστε όταν κάποιος σου λέει ανθρώπινες παραδόσεις αμέσως να καταλαβαίνεις ότι σου λέει ψέματα. Μόνο η αλήθεια μπορεί να σε σώσει και να σε ελευθερώσει από πονηρούς και παραλόγους ανθρώπους.

 5. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  Πολλοί θεωρούν ότι οι Έλληνες είναι "χριστιανοί".Αλλά για να απαντήσουμε αν είναι χριστιανοί οι Έλληνες πρέπει να δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά του αληθινού χριστιανού;Πρέπει να δούμε τι λέει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός+τι είναι γραμμένο μέσα στην Αγία Γραφή για αυτό το θέμα;Διαβάζουμε μέσα στην Αγία Γραφή ότι [26+ ευρών αυτόν, έφερεν αυτόν εις Αντιόχειαν.+συνελθόντες εις την εκκλησίαν εν ολόκληρον έτος εδίδαξαν πλήθος ικανόν, και πρώτον εν Αντιοχεία ωνομάσθησαν οι μαθηταί Χριστιανοί.] Πράξεις Αποστόλων 11:25.Αυτά τα εδάφια μας λένε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να ονομαστεί κάποιος χριστιανός πρέπει πρώτα να έχει την ιδιότητα του "μαθητή" του Ιησού Χριστού. Γιατί σύμφωνα με τον Ιησού Χριστό δεν θα σωθούν όλοι αλλά:[Δεν θέλει εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών πας ο λέγων προς εμέ, Κύριε, Κύριε, αλλ' ο πράττων το θέλημα του Πατρός μου του εν τοις ουρανοίς] Ματθαίος 7:21.Έτσι ο αληθινός χριστιανός ενδιαφέρεται να μάθει ποιο είναι το θέλημα του Θεού για τον άνθρωπο, μελετά την Αγία Γραφή κάθε μέρα για να το μάθει καλύτερα+βέβαια να θέλει να ζει σύμφωνα με αυτό.Δυστυχώς όμως στον χώρο της θρησκείας υπάρχει πολύ υποκρισία+εκμετάλλευση.Ακριβώς όπως γινόταν +στα χρόνια του Ιησού Χριστού.Οι Φαρισαίοι αν+άνθρωποι της θρησκείας, είχαν κάνει την θρησκεία εμπόριο.Ο Ιησούς Χριστός μας προτρέπει να φύγουμε από τέτοιους υποκριτές+να ακολουθήσουμε τον ίδιο+το Ευαγγέλιο που μας έδωσε για να σωθούμε αιώνια.Στην Ελλάδα οι παπάδες δεν διδάσκουν το Ευαγγέλιο αλλά ανθρώπινες παραδόσεις

 6. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  Επίσης να διευκρινίσω ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν είναι ακριβώς "ορθόδοξοι χριστιανοί" όπως θέλουν να ισχυρίζονται οι παπάδες.Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι Έλληνες είναι χριστιανοί μόνο στο όνομα.+γίνανε χριστιανοί ορθόδοξοι γιατί έτυχε να γεννηθούν σε μια χώρα όπου επικρατούσα θρησκεία είναι η ορθόδοξη εκκλησία+τους βάφτισαν με το ζόρι σε αυτό το δόγμα όταν ήταν νήπια+δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.Δηλαδή θέλω να πω ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν επέλεξαν οι ίδιοι να είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.+με την ίδια ευκολία που ακολουθούν την ορθόδοξη εκκλησία θα ακολουθούσαν την καθολική εκκλησία αν είχε τύχει να γεννηθούν στην Ιταλία ή με την ίδια ευκολία θα ήταν μωαμεθανοί αν είχε τύχει να γεννηθούν στην Τουρκία κοκ.Πιστεύω ότι η σχέση των περισσότερων Ελλήνων με την ορθόδοξη εκκλησία είναι περισσότερο μια πολιτιστική κληρονομιά παρά μια σχέση με τον Ιησού Χριστό που καθορίζει ή αλλάζει κάτι στην ζωή τους.Δεν είναι τυχαίο ότι πάνω από το 90% δεν έχουν διαβάσει ούτε μια φορά τον Λόγο του Θεού,την Καινή Διαθήκη του Ιησού Χριστού +βέβαια δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να τον εφαρμόσουν στην ζωή τους.Παρόλα αυτά πολλοί Έλληνες θεωρούν ότι είναι οι καλύτεροι"χριστιανοί" του κόσμου. Γιατί αυτό; Γιατί οι παπάδες τους έχουν μάθει πως αν πηγαίνεις στην ορθόδοξη εκκλησία κανά δυό φορές το χρόνο+ ανάβεις ένα κερί είσαι χριστιανός.Αυτό άλλωστε κάνουν όλοι.Όμως ο Ιησούς Χριστός είπε όποιος με αγαπά , τότε κάνει και το θέλημα μου + αυτός είναι αληθινός μαθητής μου( δηλαδή χριστιανός).

 7. avatar Yiannisg

  Άλλος ένας Αναστασιάδης προπονητής

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει