Οι Ρώσοι αποκάλυψαν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λέονιντ Σλούτσκι και τις επαφές που είχε μαζί του στο Άμστερνταμ ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς.

Πλέον, απομένει η τελική απάντηση του Σλούτσκι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων.

Πρόκειται για ένα προπονητή με πλούσιο βιογραφικό, κατακτώντας τον έναν μετά τον άλλον τους τίτλους στην πατρίδα του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με δυνατή προσωπικότητα και ξεχωριστή ποδοσφαιρική φιλοσοφία, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η φιλία του με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς που κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια.

Το τελευταίο του κεφάλαιο στη Φίτεσε

Ο 48χρονος Ρώσος τεχνικός πριν από μερικές μέρες αποχώρησε από τη Φίτεσε, στον πάγκο της οποίας βρισκόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο Σλούτσκι παραιτήθηκε έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες στην Eredivisie. «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που χάνω πέντε παιχνίδια στη σειρά. Προσπάθησα να ανατρέψω την κατάσταση, έκανα τα πάντα, αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου. Πρέπει να σκεφτώ και τον σύλλογο, τους οπαδούς και τους παίκτες. Πριν από ένα μήνα ήμουν ήρωας, αλλά στο ποδόσφαιρο η απόσταση του ήρωα από το μηδέν είναι μικρή», είχε τονίσει στα τελευταία του λόγια ως τεχνικός της Φίτεσε.

Πηγή: gazzetta.gr