Τα πάνω, κάτω έφερε στα play-off του Champions League έφερε μία ομάδα από το Καζακστάν, καθώς η Σαχτάρ Καραγκαντί ετοιμάζεται να κάνει την τεράστια έκπληξη και να… πετάξει εκτός ομίλων την Σέλτικ.

Οι Καζάκοι επικράτησαν μέσα στην έδρα τους 2-0 των Σκοτσέζων και πλέον μπορούν να κάνουν… όνειρα για τους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον αντίποδα η Σέλτικ, με τον Γιώργο Σαμαρά να προσπαθεί μόνος του για 90 λεπτά, ήταν άξια της μοίρας της, καθώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί.

Η Σαχτάρ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Φινοτσένκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να βάζει… φωτιά στην Αστάνα Αρένα, με τους οπαδούς της ομάδας να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι Καζάκοι έλεγξαν στην συνέχεια τον ρυθμό και χωρίς να απειλούνται ιδιαίτερα έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Τα πράγματα για την Σέλτικ έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την ρεβάνς στην Σκωτία, καθώς στο 77’ ο Κχιζνιτσένκο έκανε το 2-0, που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του αγώνα.

Σαχτάρ Καραγκάντι: Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Ποριβάεφ, Βασίλιεβιτς, Μάλι, Ντζίντιτς, Γκαζαριάν, Βίτσιους, Κάνιας, Κιζινιτσένκο, Φινοντσέκο (82’ Ζένκοβιτς)

Σέλτικ: Φόρστερ, Ιζαγκίρε, Λούστινγκ (67’ Μάθιους), Μουγιοκολό, Φαν Ντικ, Μπράουν, Λέντλεϊ, Κόμονς, Φόρεστ, Σαμαράς

Πηγή: sport-fm.gr