Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι κορυφής, αλλά και το πώς αντιμετωπίστηκε ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία, εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε «νεκρούς» τους νταμπλούχους Ελλάδας, ρώτησε χαρακτηριστικά «τι να μου πει το ΠΑΟΚάκι;», ενώ τα έδωσε και συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας του, που «κρατήθηκε με όλα αυτά τα αίσχη» του Ισπανού ρέφερι.

«Τι να μου πει το ΠΑΟΚάκι, που έχει τρεις τίτλους σε 90 χρόνια, όσα δηλαδή ο Άρης. Ήρθαν σήμερα (χθες) για να βαράνε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού που κρατήθηκε με όλα αυτά τα αίσχη του Ισπανού διαιτητή», τόνισε αρχικά ο κ. Θεοδωρίδης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Και συνέχισε: «Πρέπει να πάρετε θέση κύριε υπουργέ. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Δεν έχω δει χειρότερη ομάδα σαν τη φετινή του ΠΑΟΚ, να έρχεται στο γήπεδό μας και να αγωνίζεται. Ήταν νεκρός ο ΠΑΟΚ. Όλο άμυνα με την εύνοια του διαιτητή. Δεν νοείται τέτοια διαιτησία από Ισπανό διαιτητή».