Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας πλησιάζει και ακόμα δεν έχει διευθετηθεί το αν θα πάρουν τελικά εισιτήρια οι οπαδοί του Άρη για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Από την «ελαφρά ταξιαρχία» έχουν δεχθεί το αίτημα των «κίτρινων» ωστόσο, η Αστυνομία είναι αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο.

Επειδή λοιπόν λύση δεν φαίνεται να βρίσκεται, οι άνθρωποι του Απόλλωνα, μέσω επιστολής τους, καλούν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, να πάρει θέση και να δώσει τη λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Η επιστολή του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 12 Αυγούστου και αφορούσε την λήψη μέτρων ασφαλείας για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδος μας με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League που είναι προγραμματισμένος την Κυριακή, 18 Αυγούστου (19:15), ενημερωθήκαμε από τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας για την απόφασή τους να εισηγηθούν σε εσάς την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Με δεδομένο ότι ουσιαστικά απομένουν μόλις δύο εργάσιμες ημέρες για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης στο γήπεδο ‘‘Γεώργιος Καμάρας’’ και με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του αγώνα αλλά και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την επίσπευση της έκδοσης – κοινοποίησης της σχετικής απόφασης εκ μέρους σας, εάν δηλαδή θα δεχθείτε την εισήγηση της Αστυνομίας και θα απαγορεύσετε την μετακίνηση άρα και την διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους μας στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας ή όχι».

Πηγή: sport-fm.gr