Αρνητικοί παραμένουν οι Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ στην πρόταση πώλησης της Λίβερπουλ από τη NESV και έτσι το σίριαλ συνεχίζεται, με την αγωνία να παραμένει στο κατακόρυφο. Οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ κρίνουν ασύμφορη την πρόταση της NESV, καθώς η τελευταία σκοπεύει να καλύψει μόνο τα χρέη που φτάνουν τα 340 εκατ. ευρώ και όχι να πληρώσει το αρχικό ποσό που είχαν δώσει οι Ζιλέτ-Χικς για να πάρουν τον σύλλογο.

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίβερπουλ είχε κάνει δεκτή την πρόταση με ψήφους 3-2 (οι δύο αρνητικές ήταν αυτές των Ζιλέτ-Χικς), όμως τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν: «Έχουμε διώξει τους Κρίστιαλ Πέρσλοου και Ίαν Άιρι (σ.σ. δύο από αυτούς που ψήφισαν υπέρ)», ήταν η τοποθέτηση του Χικς ο οποίος έβαλε στο ΔΣ τον γιο του, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία να είναι πλέον κατά της πρότασης!

Ο τρίτος που ψήφισε υπέρ είναι ο Μάρτιν Μπρότον, που δήλωσε σχετικά: «Όταν πήρα το ρόλο, μου έδωσαν και οι δύο γραπτές διαβεβαιώσεις στη Royal Bank of Scotland. Αυτές ανέφεραν ότι εγώ είμαι το μόνο αρμόδιο πρόσωπο που μπορώ να αλλάξω το διοικητικό συμβούλιο και αυτοί δεν θα έκαναν τίποτε σε μια λογική πρόταση πώλησης. Νομίζω ότι έχουν παραβεί και τις δύο αυτές γραπτές υποσχέσεις. Εγώ έχω τον τελευταίο λόγο», ήταν τα λόγια του.

Πλέον, η πώληση της Λίβερπουλ έχει μετατραπεί σε θρίλερ, το οποίο πιθανότατα θα οδηγηθεί σε δικαστήριο!

Πηγή: gazzetta.gr