Αρκετά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες εναντίον του Δημήτρη Ηλιάδη και κυρίως αν μπορεί να βρίσκεται στη θέση του προέδρου του Άρη. Ο ίδιος ο Δημήτρης Ηλιάδης θέλει να αποδείξει σε όλους πως όχι μόνο μπορεί να είναι πρόεδρος αλλά και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τους «κίτρινους».

Απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για την καταληκτική ημερομηνία του φακέλου στο Πρωτοδικείο για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 και ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον Ηλιάδη, ο οποίος έχει μεταφέρει όλα τα ραντεβού για το Σαββατοκύριακο.

Οι υποθέσεις που «καίνε» τον ισχυρό άνδρα του Άρη είναι δύο και επιθυμεί να έχουν ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες. Πρόκειται για τον Μιχάλη Σηφάκη και τη Sportvision, με οφειλές που φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Αν οι «κίτρινοι» καταφέρουν και συμφωνήσουν και με τους δύο, μαζί με τις άλλες έγγραφες συμφωνίες που έχουν, αλλά και τη συναίνεση του Δημοσίου στην οποία προσδοκούν, συμπληρώνουν τον μαγικό αριθμό του 60,01% των πιστωτών που απαιτεί ο νόμος για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Ο πρόεδρος του Άρη είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχει συνάντηση με τον δικηγόρο του Σηφάκη, με τον οποίο υπάρχει πλαίσιο συμφωνίας για κούρεμα 60%, δηλαδή να πάρει 400.000 ευρώ. Ραντεβού θα επιδιώξει να έχει άμεσα και με τη Sportvision, στην οποία έχει επιδικαστεί τελεσίδικα ποσό 3 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr