«Όχι» στο NBA για χάρη της Ευρωλίγκας είπε ο Μίλος Τεόντοσιτς! Ο μάνατζερ του γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποκάλυψε στο ρωσικό Τύπο πως ο πελάτης του απέρριψε πρόταση των Γκρίζλις, καθώς αυτό που θέλει είναι να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης με την «ομάδα του στρατού»!

«Το Μέμφις έκανε μία συγκεκριμένη πρόταση πριν από μερικές εβδομάδες, με την αμερικανική ομάδα να προσφέρει συμβόλαιο με 6 εκατ. δολάρια ετήσιες αποδοχές. Αλλά, ο Τεόντοσιτς αρνήθηκε γιατί θέλει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό κανείς δεν το ξέρει και το λέω για πρώτη φορά», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «Itar-Tass» ο εκπρόσωπος του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Νίκος Λώτσος, ο οποίος πρόσθεσε:

«Για εμάς, η ΤΣΣΚΑ αποτελεί προτεραιότητα. Ο Τεόντοσιτς θέλει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και γι’ αυτό θα μείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Από την άλλη, ούτε η ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει. Όπως και να έχει, ο Μίλος δεν θέλει να φύγει από την ΤΣΣΚΑ χωρίς να έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα ήταν στο Final 4, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος. Ωστόσο, ο Μίλος είναι αισιόδοξος για την επόμενη σεζόν».

Πηγή: Sport-fm.gr