Δεν μπορεί να… πει όχι στην «επίσημη αγαπημένη» ο Μάικ Μπράμος, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα στην Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Ο φοργουορντ του Παναθηναϊκού ανέφερε τις ελπίδες που έχει η Εθνική για διάκριση, αλλά και το όπλο της για τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

-Για ένα ακόμη καλοκαίρι βρίσκεσαι εδώ… Γιατί;

«Πριν από οτιδήποτε άλλο, γιατί είναι κάτι που το χαίρομαι. Είναι κάτι που απολαμβάνω και το περιμένω με ανυπομονησία, παρά το ότι πολλές φορές δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ξεκούραση το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι γίνεσαι καλύτερος. Επιπλέον, μετά από ότι συνέβη πέρυσι στο Προολυμπιακό τουρνουά, υπάρχει μεγάλο κίνητρο και είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας το Ευρωμπάσκετ. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να κάνουμε το καλύτερο φέτος».

-Πέρασε από το μυαλό σου φέτος, μετά από μια δύσκολη χρονιά να πεις όχι;

«Όχι! (γελάει) Η Ελλάδα μου έχει δώσει τόσα πολλά, που θα ήταν αδιανόητο για μένα να πω όχι. Η μπασκετική μου καριέρα οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι μόνο τέσσερα χρόνια, αλλά έχω πάρει πολλά από την Εθνική Ομάδα, τον Παναθηναϊκό ή και το Περιστέρι. Είναι κάτι που το χαίρομαι όμως παράλληλα, γιατί είναι ανήκω σε ένα πραγματικά πολύ καλό γκρουπ παικτών. Απολαμβάνεις να παίζεις μαζί τους».

-Έχεις πλέον την εμπειρία… Διαισθάνεσαι μετά από αυτές τις πρώτες μέρες που περνάτε όλοι μαζί, ότι μπορεί να πάει καλά η ομάδα;

«Έχουμε μεγάλες πιθανότητες για κάτι καλό, αλλά αν γυρίσεις λίγο προς τα πίσω και δεις την ιστορία, θα δεις ότι οι μεγάλες ομάδες δεν κερδίζουν πάντα. Πρέπει ότι είναι να δείξουμε, να το δείξουμε στο παρκέ, όπως είπε ο κόουτς. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, αλλά δεν κερδίζουν ποτέ τα χαρτιά. Πρέπει να παίξεις, να δείξεις στο γήπεδο τι μπορείς να κάνεις. Αν το κάνουμε αυτό, έχουμε μια καλή ευκαιρία να καταφέρουμε κάτι καλό. Ξέρω ότι από το 2009 δεν έχουμε πάρει μετάλλιο, εννοείται ότι θα το θέλαμε, αλλά δεν είναι ώρα να σκεφτούμε το τέλος της διαδρομής. Είμαστε ακόμη στην αρχή».

-Έχεις κάνει καθόλου το δικό σου σκάουτινγκ;

«Όχι, γιατί δεν θέλω να μάθω ακόμη κάτι… Το μυαλό μου είναι εδώ, στη δική μας ομάδα. Πρέπει να προβληματιζόμαστε με θετικό τρόπο και να σκεφτόμαστε μόνο για εμάς. Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε μόνο στην Εθνική Ελλάδας, βάζουμε τις βάσεις για τη δική μας ομάδα»

Πηγή: sport-fm.gr