Φέτος, η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ ξεκινά από το μηδέν και στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να είναι αρωγός ο κόσμος, όπως δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο «Ζοτς» τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να καταλάβουν πως παίζουν για εκατομμύρια οπαδούς, θέτοντας ως πρώτο στόχο στη φετινή Ευρωλίγκα την κατάληψη μίας εκ τεσσάρων πρώτων θέσεων του ομίλου.

«Στις 23 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία. Θα είναι μία σύνθεση Τούρκων και ξένων παικτών, οι οποίοι θα πρέπει να καταλάβουν πως θα παίζουν για εκατομμύρια οπαδούς. Παράλληλα, όλοι στην ομάδα θα είναι ίσοι και αυτή την κατεύθυνση θα ακολουθήσουν και οι συνεργάτες μου», δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο επίσημο κανάλι της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και πρόσθεσε:

«Αυτή η σεζόν ξεκινά δύσκολα. Από νωρίς αρκετοί παίκτες θα λείπουν λόγω των εθνικών ομάδων και γι’ αυτό θα αργήσουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ωστόσο, θα είναι σημαντικό να δέσουμε από την προετοιμασία. Βέβαια, θα χρειαστούμε αρκετή υποστήριξη, ειδικά από τους οπαδούς μας».

Για τον όμιλο της Ευρωλίγκας:
«Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει ο καθένας να σέβεται τον εαυτό του. Όσο το κάνουμε αυτό, τόσο θα παίζουμε καλύτερα. Οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν είναι πολύ δυνατοί αντίπαλοι. Είναι ομάδες με μεγάλη ιστορία. Ωστόσο, εμείς θα πρέπει να αναλύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον όμιλό μας. Όλοι οι αντίπαλοί μας είναι καλοί, γιατί θα παλέψουν για την Ευρωλίγκα. Πρώτος στόχος είναι να τερματίσουμε στις τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου και να συνεχίσουμε στο TOP 16».

Πηγή: Sport-fm.gr