Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με σχετική ανακοίνωση ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας που βοήθησαν στις εργασίας που έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

H ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

«Ολοκληρώθηκε το 3ήμερο εθελοντισμού στη Λεωφόρο.

Ολοκληρώθηκε εχθές με επιτυχία το 3ήμερο εθελοντικής δράσης για την ανανέωση της Λεωφόρου. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που με την αγάπη και την έμπρακτη στήριξή τους συνέβαλαν στην αισθητική βελτίωση του ιστορικού μας γηπέδου.

Σε όλη τη διάρκεια της εθελοντικής δράσης, οι φίλοι της Ομάδας ήρθαν μαζικά στο γήπεδο -ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη συμμετοχής- και έβαλαν το μεράκι, τη φροντίδα και το δικό τους χρώμα σε σημαντικές εργασίες που έγιναν στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν αισθητικά οι Θύρες από την 8 έως και την 14.

Κοντά στους Εθελοντές βρέθηκαν για μία ακόμα ημέρα οι εργαζόμενοι και τα Στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και εκ μέρους της Διοίκησης οι κ.κ. Τουμαζάτος και Παναγιωτίδης ευχαρίστησαν τον κόσμο για την ενεργή συμμετοχή και την έμπρακτη αγάπη του στην Ομάδα.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Β. Παρθενόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση «Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου. Η στήριξη του κόσμου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως ομαδικά και παναθηναϊκά μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει ν’ αναβαθμίζει τη Λεωφόρο μέχρι το επίπεδο που αρμόζει στο πιο ιστορικό γήπεδο και στον πιο μεγάλο σύλλογο της χώρας».

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, όσοι Εθελοντές επιθυμούσαν, πήραν μαζί τους για ενθύμιο καθίσματα από τις ιστορικές κερκίδες της Λεωφόρου, τα οποία μόλις είχαν αντικατασταθεί με καινούργια.

Ευχαριστούμε για την ευγενική τους χορηγία την εταιρεία Karcher, την Coca-Cola Τρία Έψιλον και τον Όμιλο Βλάση Σταθοκωστόπουλου που βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση της εθελοντικής δράσης».

Πηγή: Sport-fm.gr