Ο Γιώργος Δώνης μίλησε σήμερα σε παίκτες και εργαζόμενους του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί. Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού τους αθλητές του για την… πλάτη που έβαλαντην προηγούμενη σεζόν στο οικονομικό σκέλος, ζήτησε από όλους να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας, ενώ τους τόνισε πως εάν βγει το πλάνο, τότε όλοι θα βγουν κερδισμένοι.

«Αυτήν τη συζήτηση θα την κάναμε νωρίτερα, αλλά ήθελα να ολοκληρωθεί το ροστερ. Όταν πέρυσι αναλάβαμε το εγχείρημα, πρώτο μέλημά μας ήταν να επέλθει κανονικότητα στις πληρωμές του προσωπικού. Βάλατε πλάτη και πρέπει να σας ευχαριστήσουμε όλους γι αυτό. Σε ένα προπονητικό κέντρο χρειάζονται όλοι και χρειάζεται να έχουμε καλή διάθεση, γιατί ο ένας επηρεάζει τον άλλο και αυτό μπορεί να περάσει στην ομάδα. Τώρα λύθηκε αυτό το πρόβλημα και οι πληρωμές θα συνεχιστούν κανονικά, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα», φέρεται να είπε ο 51χρονος προπονητής στην ομιλία του, σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ.

Με τον Γιώργο Δώνη να συμπληρώνει: «Τώρα, λοιπόν, θέλω από όλους καλύτερη διάθεση και ενέργεια, ώστε και εσείς να συμβάλλετε ο καθένας με τον ρόλο του στη δύσκολη προσπάθειά μας. Το πρότζεκτ που αναλάβαμε έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, γι’ αυτό άλλωστε έχει ορίζοντα τριετίας. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Πέρυσι πετύχαμε αρκετά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Φέτος φαίνεται ότι είναι μια αρκετά δύσκολη σεζόν, αλλά όλοι μας, ατομικά και ομαδικά, πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας. Όταν περάσει ο καιρός ο σύλλογος θα έχει βγει κερδισμένος μέσα από αυτή τη διαδικασία».