Μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΣΑΤ με τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, από τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε τα εξής: «Πρέπει να διασφαλιστεί η προστασία του ποδοσφαίρου από ακραίες εκδηλώσεις, οι οποίες υποδαυλίζουν την οπαδική βία και να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο κανόνων, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου στα γήπεδα. Προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει όλοι να συνεργαστούμε, ώστε να μην υπάρχουν ανώνυμες εμπρηστικές δηλώσεις που φανατίζουν τον κόσμο, ιδιαίτερα σε μια αρνητική συγκυρία, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας».

Στη συνάντηση συμμετείχε αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΠΣΑΤ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Παύλο Γερακάρη, τον Α΄Αντιπρόεδρο Κώστα Μυλωνά, τον Β΄Αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνόπουλο, το Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Ευσταθίου και τον Ταμία Τάσο Αντωνίνη. Παρόντες στη θεσμική συνάντηση ήταν επίσης ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος και ο Γενικός Διευθυντής Πατρίκ Κομνηνός.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το επίπεδο συνεργασίας με τη Σούπερ Λίγκα και θα συνεισφέρουμε από την πλευρά μας με κάθε τρόπο, ώστε να περιοριστούν τα φαινόμενα τυφλού οπαδισμού, μέσα και έξω από τα γήπεδα».

Ο πρόεδρος της Super League πρότεινε στους εκπροσώπους του ΠΣΑΤ τη διεξαγωγή μιας ημερίδας για την ενημέρωση των αθλητικών συντακτών και την επιβράβευση όσων έχουν συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας του ποδοσφαίρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα, με την υποστήριξη της διοργανώτριας αρχής.