Πολύ αμφίβολη πλέον η συμμετοχή του αρχηγού της Α.Ε.Κ. στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κυριακάτικο παιχνίδι κρίνεται πλέον ιδιαίτερα αμφίβολη έως πολύ δύσκολη με δεδομένο ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα. Αύριο είναι επί της ουσίας η τελευταία σημαντική προπόνηση πριν την αναμέτρηση στο Φάληρο (το Σάββατο συνήθως το πρόγραμμα προπόνησης είναι πιο χαλαρό) και όλα εκεί θα κριθούν για τον αρχηγό της ΑΕΚ.

Ο Βέρντε προπονήθηκε κανονικά και όπως γνωστοποίησε η ΑΕΚ γενικά για την προπόνηση: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. O Νίκλας Χουλτ δεν προπονήθηκε, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.30».

Πηγή: gazzetta.gr