Μετά την παρουσίαση του Τσόρι Ντομίνγκεζ, σειρά παίρνει ο Βλάντιμιρ Βάις, καθώς ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει το νέο του μεταγραφικό απόκτημα την Παρασκευή στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσής της.

Επιπλέον όσοι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» ανανεώσουν την Παρασκευή τα εισιτήρια διαρκείας τους, τότε θα μπουν σε κλήρωση για τρεις φανέλες της ομάδας, υπογεγραμμένες από τον Σλοβάκο επιθετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Στην παρουσίαση του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή Βλάντιμιρ Βάις θα προχωρήσει αύριο (Παρασκευή, 5 Ιουλίου), το απόγευμα, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Η παρουσίαση θα γίνει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 16:00.

Την παρουσίαση του Βλάντιμιρ Βάις μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ, μέσω του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού μας στο Youtube.

*Όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανανεώσουν την Παρασκευή 5 Ιουλίου το εισιτήριο διαρκείας τους θα μπουν στην κλήρωση για τρεις υπογεγραμμένες φανέλες του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Βλάντιμιρ Βάις.

*Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες από το επίσημο site της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους».